[ fra SKOV til GULV ]

Historie

Firmaet Massive Douglas Denmark ånder og lever for træ. Med mere end 22 års erfaring, ved jeg hvad jeg har med at gøre.
Jeg har stor succes med at levere hele projekter, lige fra kontakten med bygherre og arkitekt til gulvene er klar til brug. Jeg monterer, sliber og behandler alle gulvene selv.

Ved store projekter, har jeg et netværk af selvstændige dygtige tømre, som ånder lige så meget for godt håndværk, som jeg selv. De leverer et flot resultat hver gang. Ved store sager eller flere sager, er jeg stadig en del af teamet og det er altid mig, der kommer og afleverer projektet.

Som noget nyt har jeg designet et massivt douglas klodsegulv. Fliserne måler 30x30 cm. Gulvet kan ses i det nye Tirpitz Bunkemuseum i Blåvand som blev indviet torsdag den 29. juni 2017 af Kronprins Frederik.
1200 m2 endetræs gulv. De største endetræsklodser/flser til dato i verden, der er produceret i Danmark. Et håndlavet produkt. Der er brugt 13.500 skiver douglas, som efterfølgende er tilskåret i 210.000 snit. Efter montering er klodserne lud- og oliebehandlet.

Kontakt

Massive Douglas Denmark
Østerløkke 1A
DK-6091 Bjert
Tel. +45 2217 7303
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
massivedouglasdenmark.dk

FØLG OS

facebook MDD 40px

Massive Douglas Denmark

Firmaet Massive Douglas Denmark ånder og lever for træ og med mere end 22 år erfaring, ved jeg hvad jeg har med at gøre. Jeg har stor succes med at levere hele projekter, lige fra kontakten med bygherre og arkitekt til gulvene er klar til brug. Jeg monterer, sliber og behandler alle gulvene selv.
Ved store projekter, har jeg andre selvstændige dygtige tømre, som ånder for godt håndværk, som jeg selv, som leverer et flot resultat hver gang. Ved store sager eller flere sager, er jeg stadig en del af teamet og det er altid mig, der kommer og afleverer projektet.